Φωτια Σουνιο - Ντόρα για Τσίπρα: Αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι ...

Φωτια Σουνιο - Ντόρα για Τσίπρα: Αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι .... Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν . Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 .

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο.

ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν από τον Ιβάν να ...
ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν από τον Ιβάν να ... from images32.inewsgr.com
Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής . Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 .

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά, η οποία σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής . Μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί άμεσα κατοικίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 . Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio.

Φωτιά στο Σούνιο - Δεν απειλήθηκαν σπίτια
Φωτιά στο Σούνιο - Δεν απειλήθηκαν σπίτια from www.newsit.gr
Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν . Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και .

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής .

Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και . Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής . Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν . Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η φωτιά, η οποία σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής . Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν . Η φωτιά, η οποία σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής . Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 . Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο.

ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (VIDEO PHOTOS ...
ΦΩΤΙΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ (VIDEO PHOTOS ... from www.tastv.gr
Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή. Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η φωτιά, η οποία σύμφωνα με το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής . Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί άμεσα κατοικίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση.

Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί άμεσα κατοικίες. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο, σε περιοχή με ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Νωρίς το απόγευμα της παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά στα λεγραινά, κοντά στο σούνιο. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και . Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν . Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 . Φωτιά σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, πάνω από τη λεωφόρο σουνίου, σύμφωνα με τη λαυριακή.

0 Response to "Φωτια Σουνιο - Ντόρα για Τσίπρα: Αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel